Közlemény

Tisztelt Kedvezményezettek!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország Kormány a mai napon rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet hirdetett meg az ország teljes területére a koronavírus-járvány miatt, amelynek keretében 2020. március 12. 00.00 órától visszavonásig tilos megtartani a 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket.
Amennyiben a kihirdetett vészhelyzet miatt a HUNG-2019 pályázat keretében nem tudja a Kedvezményezett a Támogatói Okiratban vállalt rendezvényt, ezáltal a pályázati projektet az Okirat 2.2. pontjában foglalt 2020. április 30-i határidőre megvalósítani, úgy az Okirat 6.1. pontjában foglaltaknak megfelelően 2020. április 15-ig lehetősége van a befejezési és a beszámolási határidő meghosszabbítását kezdeményeznie.
Az Okirat 6.2.1. pontja alapján, amennyiben a késedelem nem haladja meg a rögzített befejezési határidőt követő 3 hónapot, a Támogatói okiratot módosítani nem kell, azonban a késedelmet a Kedvezményezett ugyanúgy köteles az eredeti befejezési határidő lejárta előtt 15 nappal, vagyis legkésőbb 2020. április 15-ig postai úton vagy elektronikusan a Támogató felé jelezni és egyúttal megjelölni az új teljesítési határidőt. Ebben az esetben a Támogató elektronikusan vagy postai úton igazolja vissza az új teljesítési határidőt a Kedvezményezett felé.
Amennyiben a késedelem meghaladja a 3 hónapot, úgy a Támogatói Okirat módosítására van szükség.
Budapest, 2020. 03. 11.

Antal Andrea
főosztályvezető
Hungarikum Főosztály

Címke: 
ha érdeklik a legfrissebb híreink,
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kép CAPTCHA
Támogatóink: