HUNG-2022 pályázati közlemény

Tisztelt Pályázók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a HUNG-2022 pályázatok benyújtása során a szerverek túlterheltsége miatt a pályázati felület átmenetileg nem volt elérhető. A felület már működik, ennek ellenére a pályázati felületen a pályázatokat 2022. február 02. 20.00 óráig abban az esetben is véglegesíteni lehet, amennyiben a pályázati felhívásban meghatározott keretösszeg 150 %-át eléri az egyes célterületek vonatkozásában a már véglegesített pályázatok támogatási igénye.

Az elfogadó nyilatkozattal kapcsolatban tájékoztatásul jelezzük, hogy a pályázati dokumentáció postai úton, papír alapon történő benyújtása során, a dokumentáció részeként meg kell küldeni a pályázati felhívás 17.2.g) pontja szerinti elfogadó nyilatkozatot 3 eredeti példányban. Az elfogadó nyilatkozat a pályázati felületen történt véglegesítést követően az elektronikus felületről generált pdf fájl (pályázati adatlap), amelynek minden oldalát meg kell küldeni 3 helyen aláírva: az V. költségterv végén, a pályázó nyilatkozatai végén, illetve az ÁFA nyilatkozat végén.

Azok a pályázók, akik már postára adták a pályázati dokumentációt, de az elfogadó nyilatkozatot (pályázati adatlapot) nem csatolták 3 eredeti példányban, a postára adás határidejéig, azaz február 7-ig még megküldhetik pótlólagosan postai úton.

Pályázatukhoz sok sikert kívánunk!

Címke: 
ha érdeklik a legfrissebb híreink,
iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kép CAPTCHA
Támogatóink: