HUNGARIKUM Napok Nagyszebenben

Esemény időpontja

2017. június 29, csütörtök (Egész nap) - 2017. július 2, vasárnap (Egész nap)

Esemény részletek

A Hungarikum Napok megszervezésével nemzeti értékeink bemutatását és ápolását szolgáljuk, kulturált kikapcsolódási lehetőséget biztosítunk közösségünknek és a látogatóknak. A családok számára ajánlott fesztivál 2017-ben négy napossá válik, gazdagabb kínálattal, vonzóbb műsorokkal. Idén sem maradnak el a szabadtéri- és gyermekműsorok, a gulyásfőző verseny, a kiállítás megnyitók, a jurtaépítés, a kézművesek vására és lovasíjász bemutatóval is gazdagodik a fesztivál. Hungarikumokkal, értékekkel kapcsolatos konferencia első nap szerepel a műsoron, a 14 éven felüli színházkedvelők pénteken este, Kié ez az ország? címmel tekinthetnek meg előadást és a Nagyszebeni Nagy Gulyás elkészítésére vasárnap kerül sor.